Xiaomi solarni panel za spoljne kamere

Xiaomi je zvanično lansirao svoj prvi solarni panel za spoljne kamere u Kini. Solarni panel je dizajniran posebno za spoljne kamere i podržava samo Xiaomi BW500. Novi solarni paneli isporučuju snagu do 5W za spoljne kamere. Solarni panel za kameru je nedavno predstavljen, ali informacije o ceni su nedostajale.

Xiaomi solarni panel za spoljne kamere

Novi Xiaomi solarni panel za spoljne kamere napravljen je od visokoefikasnog monokristalnog silicijumskog materijala i nudi kontinuirano snimanje za kameru. Xiaomi kaže da solarni paneli mogu postići visoku efikasnost kada imaju do 3 sata direktne sunčeve svetlosti dnevno. Solarni panel ima zaštitu od prašine i vode IP66 za optimalnu upotrebu. Ima vodootporni USB-C kabl za punjenje, dok je port za punjenje opremljen mekanom gumenom zaštitom u obliku krila. Ovo efikasno sprečava ulazak kišnice u uređaj tokom punjenja.

Xiaomi BW500 kamera

Xiaomi je prošlog meseca putem crowdfundinga lansirao spoljnu kameru BW500. Cena kamere u crowdfundingu bila je 369 juana (51 dolar). BW500 ima rezoluciju 2560 x 1440 piksela i veliki otvor blende F1.6. Koristi širokougaoni objektiv sa vidnim poljem od 136 stepeni. Kamera je takođe opremljena moćnim infracrvenim, punobojnim LED osvetljenjem. LED svetla mogu se inteligentno paliti u tamnim uslovima kako bi se postigao jasan noćni vid do 10 metara.

Kamera Xiaomi BW500 dolazi sa baterijom kapaciteta 10.000 mAh, koja prema Xiaomiju može trajati do šest meseci. Model koristi algoritam niske potrošnje energije i može prilagoditi upotrebu baterije u zavisnosti od uslova scene. Produženi vek trajanja baterije modela dodatno se poboljšava kada je povezan sa solarnim panelom za spoljne kamere Xiaomi. Ovo će pružiti neprekidno napajanje uređaja. Xiaomi solarni panel za spoljne kamere košta 199 juana (27 dolara) u Kini i dostupan je u Xiaomi Mall.

https://www.gizmochina.com/2024/06/17/xiaomi-outdoor-camera-solar-panel-5w-power-officially-launched/

Podijeli svoju ljubav