Solarni zidovi Topla Kuća

Industrijski sistemi Topla Kuća — ventilacija i grejanje korišćenjem solarne energije

Solarni zidovi Topla Kuća

Uspešno smo izbacili na tržište vazdušne solarne kolektore za domaću upotrebu: oprema omogućava stotinama ljudi da uštede novac, čine njihov život lakšim i udobnijim. I otišli ​​smo dalje.

Topla Kuća je dizajniran za sve industrijske prostorije. Patentirani sistem prefabrikovanih modula pretvara obične zidove zgrade u savremena energetski efikasna rešenja koja svakodnevno greju, provetravaju i štede novac.

Industrijski sistem ventilacije i grejanja stvara dodatni termoizolacioni sloj i pretvara u proseku 720 V toplotne energije po kvadratnom metru. Radi samostalno!

Prednosti Topla Kuća, industrijskog sistema ventilacije i grejanja na solarni pogon

Solarni zidovi Topla Kuća
  1. Oprema je pogodna za bilo koji avion, au procesu upotrebe, dizajn se može modifikovati kako bi se uzeli u obzir promenljivi uslovi. Štaviše, bez obzira kako je sistem instaliran, on se uvek čisti od snega.
  2. Topla Kuća se integriše u postojeća rešenja za grejanje i ventilaciju bez složenosti i modifikacija.
  3. Omogućava vam podešavanje režima rada, opremljenih senzorima na zahtev vlasnika.
  4. Najsigurniji i najnepretenciozniji sistem ventilacije i grejanja: nije potreban gas ili struja, a istovremeno je rizik od požara ili kratkog spoja sveden na nulu.
  5. Za ugradnju i ugradnju nisu potrebne dozvole nadzornih organa.
  6. Sistem solarnih zidova je toliko jednostavan za ugradnju da brzina njegove instalacije dostiže 40 m2 dnevno.
  7. Traje 20 godina sa 3 godine garancije.
  8. Minimalni period otplate je 12 meseci.
  9. Ceo ciklus razvoja, proizvodnje i montaže sprovodi proizvođač bez posrednika i montažnih timova koji nisu upoznati sa proizvodom.

Kako funkcioniše industrijska ventilacija i sistem grejanja Topla Kuća

Solarni zidovi Topla Kuća

Princip rada sistema Topla Kuća za grejanje i ventilaciju industrijskih objekata

Kada sunce udari u panel, senzori temperature očitavaju, čim se dostignu postavljene vrednosti, ventilatori se uključuju. Rade ili od ugrađenog solarnog panela ili od struje.
Rashladna tečnost u Topla Kuća je vazduh. Sa cirkulacionim tipom sistema, pumpa se iz unutrašnjosti prostorije, sa tipom ventilacije – sa ulice (filteri se postavljaju na ulazima koji ga čiste).

Solarni zidovi Topla Kuća

Sunčeva svetlost zagreva sloj koji apsorbuje toplotu, koji prenosi toplotu na vazduh unutar sistema. Proces se odvija autonomno, počevši od dana i nastavlja se svakog jutra.

Izaberite solarni kolektor

KATALOG
Podijeli svoju ljubav