Solarni kolektor vazduha u kadi

Zračni solarni kolekcionar za kupanje ventilira ili zagreva sobu, akumulirajući i transformišući energiju sunčeve svetlosti.

Grejanje kupke pomoću Topla Kuća opreme

Vazdušni solarni kolektor za grejanje kupke štiti kupku od smrzavanja zimi i kasne jeseni, odvodi vazduh u sobi nakon postupka kupatila, održava stabilnu temperaturu od + 15-20 stepeni u sobi.

Solarni kolektor vazduha u kadi
Фотограф: Curtis Adams: https://www.pexels.com/ru-ru/photo/15857058/

Zašto je potreban?

  • Održavanje konstante + 15-20 stepeni zaštite od deformacije drveta tokom temperaturnih promena tokom grejanja i hlađenja kupke;
  • Odvodnje vazduha – prevencija pojave gljivica i plijesni, truljenje zidova, pod i plafona;
  • Zamrznuti kupatilo je teže izoštriti, potrebno je više ogrevnog drveta, u toku se pojavljuje kondenzacija – Grijanje Sunčevog razvodnika ublažava ove probleme.

Zračni solarni kolekcionar za grejanje kupališta oslobođenih troškova za kupovinu goriva, struju, gas.Solarni kolekcionar za kupku zaštićen je od kvarova zbog padova napona, od požara i eksplozije.

Ventilacija u kadi pomoću Topla Kuća opreme

Vazdušni solarni kolektor zaventilacija kupatila:

  • uklanja višak vlage;
  • sprečava truleženje drveta;
  • pruža priliv kiseonika;
  • Štiti sobu sa gljivice i plijesni.

Zračni solarni kolekcionar za ventilaciju u kadi prozračit će bez operativnih troškova, jer rad opreme ne zavisi od električne energije.

Prednosti solarnog kolektora za kupatilo

Pored činjenice da se zahvaljujući nezavisnosti rada kolekcionara iz mreže, postoji ekonomija troškova električne energije, ova imovini uređaja takođe obezbeđuje sigurnost (ne postoji pretnja raskidom sistema zbog pada napona).Energija sunce je neiscrpna i javno dostupna, ugradnja opreme je jednostavnost.
Zračni solarni kolekcionar za kupatilo može da funkcioniše u bilo kojem delu zemlje u bilo koje doba godine, obezbeđujući efikasnost ventilacije ili grejanja.

Izaberite Solarni kolektori

VIŠE U KATALOGU
Podijeli svoju ljubav