Vazdušni solarni kolektor za bungalove

Bungalov je mali, češće jedan -Stori, sezona sezonskog prebivališta. Građevinski standardi zahtevaju maksimalnu energetsku efikasnost od ventilacije i grejanja, koje pruža vazdušni solarni kolektor za bungalov.

Zračni kolekcionar je autonomni uređaj montiran na zid ili krov. Solarni kolekcionar u bungalovu koristi se za snabdevanje svežem vazduhu (ventilacije) ili grejanja (grijanje) u kuću. Uređaj uzima vazduh sa ulice ili iz sobe, zagreva ga i pumpa u kuću solarnom energijom. Počinje aktivna vazduha: Uklonjeni su stagnantni gasovi, a sobe su napunjene svežim toplim vazduhom.

Zračni solarni kolektor za ventilacione bungalove

Vazdušni solarni kolektor za bungalove

Da bi se postigli potrebni sanitarni pokazatelji vazdušne razmjene u stambenim prostorijama, prirodna ventilacija nije dovoljna. Stoga su u kućama montirani sistemi ventilacije snabdevanja, na primer, vazdušni solarni kolektor za bungalov. Za razliku od električne opreme, ne zahteva vezu sa mrežom, ne stvara rizik od kratkog spoja, ne konzumira skupe energetske resurse. Kolekcionar radi besplatno: vlasnik se troši samo na kupovinu opreme. Takođe, uređaj ne zahteva skupu uslugu.
Zračni solarni kolekcionar za ventilaciju bungalova pogodan je za kreiranje centralizovanog sistema ili ventilacije odvojene sobe, na primer, potkrovlje ili podrum. Pored isporuke svežeg vazduha, kolekcionar efikasno rešava brojne konjugone zadatke:

  1. Uklanja višak vlage iz vazduha.
  2. Sprečava kondenzat na zidovima.
  3. Podržava zdravu mikroklimu koja je nepovoljna za razvoj kalupa.
  4. Eliminiše neprijatne mirise koji se pojavljuju zbog akumulacije u kući stagnantnih vazdušnih masa.

Zračni solarni kolektor efektivno deluje sa zadacimaventilacija u bungalovu.I takođe se koristi za njegovo grijanje.

Zračni solarni kolektor za grejne bungalove

Zadatak grejanja je održavanje pozitivne temperature u kući. Postoje razne vrste sistema grejanja, od kojih se svaka razlikuje u svojim prednostima i nedostacima. Solarni kolekcionar u bungalovu zagreva sobu zbog periodičnog cirkulacije zagrejane vazdušne mase: zidovi, pod, unutrašnji artikli Gruzi, temperatura udobna i održavana i održavana.

Takav princip grejanja omogućava vam da brzo zagrejete sobu na željenu temperaturu, što je jedna od prednosti vazdušnih solarnih kolektora za grijanje u bungalou.
Uređaj sprečava zamrzavanje građevinskih konstrukcija u hladnoći sezone, ne dozvoljava glazura zidova, što pozitivno utiče na život cele kuće.

Glavne prednosti solarnih kolekcionara

Odabir rešenja za grejanje i ventilaciju u bungalovu i izvođačima i vlasnicima zainteresovani su za sticanje i ugradnja sistema koji bi bili:

  • Lako u instalaciji i održavanju;
  • Nisu zahtevali tešku pripremu pre instalacije: razvoj dizajnerske dokumentacije, samiranjem kablova za napajanje na mesto instalacije;
  • Potrošili su minimalni iznos resursa.

Kolekcionari ispunjavaju ove zahteve. Pošto su oni autonomni, mogu se instalirati čak i u privremenom smeštaju ili ne elektrifikovanim objektima u izgradnji. Nedostatak potrebe za povezivanjem na mrežu povećava sigurnost požara opreme. Njegov rad je besplatan i nisu potrebni dodatni resursi za održavanje, osim solarne energije.

Zračni solarni kolekcionar za bungalov je moderno i ekološki prihvatljivo rešenje koje vam omogućava da kreirate efikasne sisteme grejanja i ventilacije.

Izaberite Solarni kolektori

VIŠE U KATALOGU
Podijeli svoju ljubav