Vazdušni solarni kolektor u garaži

Vazdušni solarni kolektor u garaži je oprema koja se koristi za ventilaciju ili grejanje, a radi tako što akumulira i pretvara sunčevu energiju.

Grejanje u garaži sa TOPLA KUĆA opremom

Grejanje u garaži sa Solar Fox opremom

Vazdušni solarni kolektor za grejanje garaže omogućava vam da obezbedite prave uslove za skladištenje vozila, aparata, alata, kao i:

  • štiti prostoriju od smrzavanja u hladnom vremenu;
  • eliminiše prekomernu vlagu koja dovodi do stvaranja kondenzata;
  • štiti vozilo od korozije, a drvenu konstrukciju od deformacija.

Pored navedenog, vazdušni solarni kolektor za grejanje garaže održava ugodnu temperaturu vazduha za osobu u prostoriji.

Ventilacija garaže sa opremom TOPLA KUĆA

Vazdušni solarni kolektor za ventilacija garaže obezbeđuje neophodnu cirkulaciju vazduha u prostoriji i omogućava vam da se pridržavate građevinskih i sanitarnih standarda i pravila:

  • potpuna razmena vazduha 10 puta dnevno;
  • dotok svežeg vazduha 180 kubnih metara na sat;
  • temperatura od +5°S.

Vazdušni solarni kolektor za ventilaciju garaže omogućava svežem vazduhu da uđe kroz ulazne ventile, a izduvnom vazduhu da izađe kroz izduvne ventile. Potpuna recirkulacija vazduha je dizajnirana da zaštiti ljudsko zdravlje od uticaja toksičnih supstanci formiranih u zatvorenoj garaži.

Solarni kolektor u garaži: prednosti

Solarni kolektor u garaži: prednosti

Oprema koja radi na neiscrpnoj solarnoj energiji ne zahteva operativne troškove, jer je potpuno nezavisna od napajanja. Solarni kolektor u garaži je bezbedan uređaj koji se lako postavlja, ne preti mu oštećenje usled strujnih udara.
Vazdušni solarni kolektor u garaži je univerzalno rešenje za pitanje ventilacije i grejanja: pošto njegov rad ne zavisi od vremenskih uslova i može se raditi u bilo kom delu zemlje tokom cele godine – zimi i u proleće, i leti, i u jesen.

Kupite solarni kolektor za garažu

Izaberite Solarni kolektori

VIŠE U KATALOGU
Podijeli svoju ljubav