Vazdušni solarni kolektor za podrum zapas

Zračni solarni kolektor za ventilaciju podruma

Nedovoljna ventilacija podruma vodi do nakupljanja toksičnih gasova (metan, vodonik sulfida), prigušujući zidove i pojavu kalupa, smanjujući rok trajanja proizvoda. Stoga je pitanje izbora efikasne metode ventilacije važno za vlasnike privatnih kuća.Jedna opcija je upotreba solarnog razvodnika u podrumu.

Solarna energija u službi stanovanja i komunalnih usluga

Troškovi proizvodnje solarnih panela doveli su do nagle povećanja upotrebe solarne energije.U 2013. godini Kina (18,3 GV) i Nemačka (36,3 GV) postale su lideri u proizvodnji “energije Sunca”, a ova cifra raste samo godišnje.Rusija takođe postepeno povećava tempo proizvodnje solarne energije. Najčešće se koristi za osiguranje potreba stambenih i komunalnih usluga – stvaranje vodovoda i ventilacionih sistema za ventilaciju. Glavne prednosti upotrebe solarne energije za ventilaciju podruma:

  • Kompletna autonomija instalacija;
  • mogućnost upotrebe u bilo kojim regionima;
  • minimalni troškovi za pokretanje opreme;
  • Ljubaznost u okolini.

Princip rada vazdušnog solarnog razvodnika

Vazdušni solarni kolektor za podrum zapas

Zračni solarni kolekcionar za podrum deluje na solarnoj energiji. Zraci toplote vazduha koji ulazi u kolekcionar. Air Masa se isporučuju u sobu i počnite da aktivno cirkulišu zbog rezultatene razlike u temperaturi i pritisku. Stalni pokret dovodi do smanjenja vlažnosti i drenaže podruma. Ventilacioni uređaj eliminiše vlagu, uklanja must vazduh, stvara zdravu mikroklimu koja sprečava razvoj kalupa. U sobi je postavljen optimalan način temperature i vlažnosti. Provedeni vazduh se uklanja prirodnim prazninama ili pruženim otvorom za ventilaciju.
Zračni solarni kolekcionar za podrum ne zahteva vezu sa mrežom i automatski se uključuje svaki put kada sunce zraci padaju na to.

Prednosti korišćenja vazdušnog solarnog kolektora za podrum

Ugradnja solarnog razvodnika omogućava vam da kreirate efikasan sistem ventilacije u podrumima i podrumima. Važne prednosti u očima korisnika su dostupnost solarne energije za prozračenje podruma i nedostatak potrebe za dodatnim troškovima za održavanje instalacije. Vlasnik kuće se ulaže samo jednom – u vreme kupovine i ugradnje. U budućnosti uređaj ne zahteva nikakve troškove, što pokazuje ekonomsku izvodljivost izbora kolektora vazduha kao sistem ventilacije i drenaže podruma.

Izaberite Solarni kolektori

VIŠE U KATALOGU
Podijeli svoju ljubav